Volg onze webinars tijdens de Week van het Werkgeluk

Volg onze webinars tijdens de Week van het Werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever.

Dit onderwerp verdient dan ook een eigen themaweek. De ‘Week van het Werkgeluk’ is een internationaal initiatief dat tevens in tientallen andere landen wordt georganiseerd tijdens de laatste werkweek van september. Tryangle zet deze themaweek in België op de rails in samenwerking met partner Happy Office (Nederland) en Woohoo Unlimited.

Week van het werkgeluk

Tijdens de week van 25 tot 29 september 2023 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie of leidinggevende omgaat met het werkgeluk van je medewerkers.

De Stichting Innovatie & Arbeid geeft tijdens de week van het werkgeluk twee webinars.

Werkgeluk? Niet zonder werkstresspreventie!

Werkstress, werkdruk en het risico op burn-out nemen toe in Vlaanderen. Hoe pak je werkstresspreventie aan binnen je onderneming? In dit webinar krijg je een overzicht van de moeilijkheden en mogelijkheden om tot een degelijk beleid te komen.

Dinsdag 26 september 2023 van 11 u. tot 12 u.

Schrijf je hier in

Druk, drukker, drukst! Werkdruk in Vlaanderen

Geen werkgeluk zonder een werkbare job, en geen werkbare job bij een te hoge werkdruk. Welke werknemers lopen het meeste risico op een te hoge werkdruk? Volg dit webinar en kom te weten hoe hoog de werkdruk is in Vlaanderen en hoe dit de voorbije decennia evolueerde.

Donderdag 28 september 2023 van 11 u. tot 12 u.

Schrijf je hier in