Herbekijk onze webinars Werkdruk en Werkstresspreventie

Herbekijk onze webinars Werkdruk en Werkstresspreventie

Einde september, tijdens de Week van het Werkgeluk, organiseerden we twee webinars. Heb je ze gemist? Herbekijk ze nu!

Werkgeluk? Niet zonder werkstresspreventie!

Werkstress, werkdruk en het risico op burn-out nemen toe in Vlaanderen. Hoe pak je werkstresspreventie aan binnen je onderneming? In dit webinar krijg je een overzicht van de moeilijkheden en mogelijkheden om tot een degelijk beleid te komen.

Bekijk het webinar

Druk, drukker, drukst! Werkdruk in Vlaanderen

Geen werkgeluk zonder een werkbare job, en geen werkbare job bij een te hoge werkdruk. Welke werknemers lopen het meeste risico op een te hoge werkdruk? Volg dit webinar en kom te weten hoe hoog de werkdruk is in Vlaanderen en hoe dit de voorbije decennia evolueerde.

Donderdag 28 september 2023 van 11 u. tot 12 u.

Bekijk het webinar

Meer over de Week van het Werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Dit onderwerp verdient dan ook een eigen themaweek.

De ‘Week van het Werkgeluk’ is een internationaal initiatief dat ook in tientallen andere landen wordt georganiseerd tijdens de laatste werkweek van september. Tryangle zette deze themaweek in België op de rails in samenwerking met partner Happy Office (Nederland) en Woohoo Unlimited.

 

Week van het werkgeluk